De timmerwerkplaats

Timmerwerkplaats van den Einden voor het maken en plaatsen van een trap, voordeur en kozijnen in de regio Venray, Horst, Bergen en Boxmeer. Samen met jou wordt gekeken naar de mogelijkheden, de prijs en de gewenste kwaliteit voor vakmanschap met een oog voor detail.

Hout is een prachtig natuurproduct waar je eindeloos van geniet. Het mooie aan dit vak is dat je met hout de meest bijzondere producten kunt maken. De geur van vers gezaagd hout, de krullen op de werkbank of een geslaagd eindproduct maken van dit ambacht een prachtig beroep. Als werkplaats timmerman verwerk ik hoofdzakelijk massief hout wat ik handmatig en machinaal bewerk. Mijn ruime ervaring en kennis van hout, snijgereedschappen, bewerkingstechnieken, toepassingsmogelijkheden en creativiteit komen daarbij goed van pas. Als timmerman in de timmerwerkplaats help ik u bij het maken en leveren van de meest uiteenlopende houten producten en aanvullend indien gewenst kan ik deze ook vakkundig monteren, afwerken en compleet schilderen.

De bomen waar ons hout vandaan komt zorgen voor een gezond klimaat. Dat maakt van hout ook een bijzonder milieu vriendelijk natuurproduct. Het is voor timmerwerkplaats van den Einden daarom vanzelfsprekend dat er uitsluitend hout wordt verwerkt wat uit duurzaam bosbeheer (fsc) wordt gewonnen.

Veel mensen denken bij hout ook aan de afwerking zoals schilderwerk. Er zijn talloze mogelijkheden op het gebied van houtsoort, toepassing en afwerking waaruit gekozen kan worden. Graag geef ik mijn klant een passend advies om samen naar een geslaagd project terug te kunnen kijken.

Het unieke aan Timmerwerkplaats van den Einden uit Wanssum is dat het maken, leveren, monteren en schilderwerk onder 1 dak heeft. Niet zelf hoeven zoeken naar een timmerman, glaszetter of schildersbedrijf. Ik verzorg uw project professioneel, vakkundig en compleet vanaf het plan tot aan de uitvoering.

Voor een houten trap, voordeur of kozijnen in de regio Venray, Horst, Bergen en Boxmeer ben je hier aan het juiste adres.

Paul van den Einden